Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Monika | 123907 |
6.12.2022 13:30:53
No, takže vidím, že můj "problém s rýžovarem" spočívá asi v tom, že umím uvařit ryží lepší než on (akorát nebyla vždy zrovna podle manželova vkusu) . Já tedy vlastně asi dělám rýži spíš dušenou a to ještě na másle s cibulkou a kořením (tak jsem se to naučila od mamky) než vařenou v hrnci se spoustou vody.
|
monam | 158013 |
6.12.2022 13:27:03
který spotřebič mě baví?
asi jedině gril :-D |
neznámá | 91073 |
6.12.2022 13:25:25
Rýžovar mám Tefal a je fajn.
Využívám ho hodně, ale já neuměla uvařit rýži, vařila jsem "pytlíkovou". Mě se nic nerozvařuje, ani nepřipéká. Akorát když hodně dlouho běží ohřev, tak je rýže ze spodu taková křupavější a jo, asi je i po stranách oschlejší. ALe to na ní musím zapomenout a nechat ji hřát od oběda k večeři. Já jsem z rýžovaru nadšená, někdy do čerstvě uvařené rýže zamíchám kousek másla. |
TaJ | 81121 |
6.12.2022 13:03:18
Len, vidíš, to jsi mi připomněla, mikrovlnku vlastně taky máme. Ale jen úplně obyčejnou, bez dalších funkcí, používáme ji spíš na jednoduché ohřátí něčeho, co se špatně ohřívá na sporáku.
|
Len | 108740 |
6.12.2022 12:57:40
Ja mam spoustu pristroju, miluju je, od multifunkcniho hrnce po horkovzdusnou fritezu a mikrovlnku s mnoha funkcemi. Ryzovar je muj novy objev. Povazovala jsem ho za zbytecnost, ryzi normalne uvarit umim. Ovsem ryzovar predcil me ocekavani. Mam Tsuki od YumAsia, ma hlineny vnitrek a vari pomoci fuzzy logic, japonsky zpusob pripravy ryze. Naprosto uzasny, delam v nem cela jidla, ryze nikdy neni pripalena (mimo funkci clay pot, coz je prave ryze vespod krupava podle tradicnich receptu), naprosto bez prace a jakehokoliv hlidani, vzdy perfektni a tak dobra, ze ji normalne jim samotnou.
|
TaJ | 81121 |
6.12.2022 12:55:48
Inko, to chápu, ale my když vaříme jídlo, tak vaříme hlavní jídlo a přílohu zároveň, aby to bylo hotové současně, takže stejně u toho sporáku, nebo linky stojím a dělám něco jiného. Tak zároveň dohlídnu i na tu přílohu. Nikdy asi nevaříme jen třeba rýži a jinak zrovna nic dalšího.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
6.12.2022 12:55:18
Dávám množství rýže a vody podle těch odměrek, co k tomu byly. Rýže je z toho normální, přijde mi stejná jako z hrnce. Manžel to oceňuje, předtím rýži nevařil. To zahřívání nepoužívám, nejlepší na tom je že voda neuteče na sporák.
|
TaJ | 81121 |
6.12.2022 12:54:29
Neznámá, já z tohohle důvodu už několik let váhám nad domácí pekárnou. Obávám se, že by nás to taky bavilo jen chvíli a pak by to tu zabíralo místo, které vlastně na lince ani nemám (jedině těsně vedle lednice a to asi není úplně ideál). Ze spotřebičů v kuchyni používáme vlastně jenom varnou konvici, toustovač a tyčový mixér. Jinak vaříme klasicky v hrncích a pánvích, peču v troubě. Mlýnky na maso a na strouhanku máme ruční, ty vytahujeme jednou za čas, na to nepotřebuju elektrický spotřebič.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
6.12.2022 12:52:05
U toho rýžovaru právě být nemusíš.
|
TaJ | 81121 |
6.12.2022 12:48:39
Moniko, já taky nemám ráda lepivou rýži, máme rádi sypkou, taky spíš tvrdší. A přijde mi prostě nejjednodušší hrábnout lžičkou do hrnce a rýži ochutnat. Děláme to stejně i s těstovinami, bramborami...stejně u toho vaříme to, k čemu ta příloha bude, tak prostě vždycky vytáhneme těstovinu, rýži, nebo kousek brambory a ochutnáme, jestli už...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.