| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nádobí a příbory

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 5056  [Dalších 4926 >>]
Monika 123907
6.12.2022 13:30:53
No, takže vidím, že můj "problém s rýžovarem" spočívá asi v tom, že umím uvařit ryží lepší než on (akorát nebyla vždy zrovna podle manželova vkusu) ~:-D. Já tedy vlastně asi dělám rýži spíš dušenou a to ještě na másle s cibulkou a kořením (tak jsem se to naučila od mamky) než vařenou v hrnci se spoustou vody.
monam 158013
6.12.2022 13:27:03
který spotřebič mě baví?
asi jedině gril :-D
neznámá 91073
6.12.2022 13:25:25
Rýžovar mám Tefal a je fajn.
Využívám ho hodně, ale já neuměla uvařit rýži, vařila jsem "pytlíkovou".
Mě se nic nerozvařuje, ani nepřipéká. Akorát když hodně dlouho běží ohřev, tak je rýže ze spodu taková křupavější a jo, asi je i po stranách oschlejší. ALe to na ní musím zapomenout a nechat ji hřát od oběda k večeři.
Já jsem z rýžovaru nadšená, někdy do čerstvě uvařené rýže zamíchám kousek másla.
TaJ 81121
6.12.2022 13:03:18
Len, vidíš, to jsi mi připomněla, mikrovlnku vlastně taky máme. Ale jen úplně obyčejnou, bez dalších funkcí, používáme ji spíš na jednoduché ohřátí něčeho, co se špatně ohřívá na sporáku.
Len 108740
6.12.2022 12:57:40
Ja mam spoustu pristroju, miluju je, od multifunkcniho hrnce po horkovzdusnou fritezu a mikrovlnku s mnoha funkcemi. Ryzovar je muj novy objev. Povazovala jsem ho za zbytecnost, ryzi normalne uvarit umim. Ovsem ryzovar predcil me ocekavani. Mam Tsuki od YumAsia, ma hlineny vnitrek a vari pomoci fuzzy logic, japonsky zpusob pripravy ryze. Naprosto uzasny, delam v nem cela jidla, ryze nikdy neni pripalena (mimo funkci clay pot, coz je prave ryze vespod krupava podle tradicnich receptu), naprosto bez prace a jakehokoliv hlidani, vzdy perfektni a tak dobra, ze ji normalne jim samotnou.
TaJ 81121
6.12.2022 12:55:48
Inko, to chápu, ale my když vaříme jídlo, tak vaříme hlavní jídlo a přílohu zároveň, aby to bylo hotové současně, takže stejně u toho sporáku, nebo linky stojím a dělám něco jiného. Tak zároveň dohlídnu i na tu přílohu. Nikdy asi nevaříme jen třeba rýži a jinak zrovna nic dalšího.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
6.12.2022 12:55:18
Dávám množství rýže a vody podle těch odměrek, co k tomu byly. Rýže je z toho normální, přijde mi stejná jako z hrnce. Manžel to oceňuje, předtím rýži nevařil. To zahřívání nepoužívám, nejlepší na tom je že voda neuteče na sporák.:-)
TaJ 81121
6.12.2022 12:54:29
Neznámá, já z tohohle důvodu už několik let váhám nad domácí pekárnou. Obávám se, že by nás to taky bavilo jen chvíli a pak by to tu zabíralo místo, které vlastně na lince ani nemám (jedině těsně vedle lednice a to asi není úplně ideál). Ze spotřebičů v kuchyni používáme vlastně jenom varnou konvici, toustovač a tyčový mixér. Jinak vaříme klasicky v hrncích a pánvích, peču v troubě. Mlýnky na maso a na strouhanku máme ruční, ty vytahujeme jednou za čas, na to nepotřebuju elektrický spotřebič.
TV stolky na Favi.cz - největší výběr
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
6.12.2022 12:52:05
U toho rýžovaru právě být nemusíš.
TaJ 81121
6.12.2022 12:48:39
Moniko, já taky nemám ráda lepivou rýži, máme rádi sypkou, taky spíš tvrdší. A přijde mi prostě nejjednodušší hrábnout lžičkou do hrnce a rýži ochutnat. Děláme to stejně i s těstovinami, bramborami...stejně u toho vaříme to, k čemu ta příloha bude, tak prostě vždycky vytáhneme těstovinu, rýži, nebo kousek brambory a ochutnáme, jestli už...
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 5056  [Dalších 4926 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.