Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
JanickaB | 80163 |
17.3.2009 14:10:12
zdravíme a hledáme kamarádky a kamarády. Mám doma 11 měsíční Amálku, 4 letou Aničku a 6 letého Vojtu. Ozvěte se Jana
|
Andrey | 43732 |
21.2.2009 12:16:34
presne...neni tu nic :-(
no ale snad se to zlepsi a treba tomu pomuzu doooufam |
Lukina | 11228 |
20.2.2009 13:43:59
Ono ani těch pěkných hřišť v Mostě moc není. Buď je tam narváno, nebo špína a psí hovna. Jinde se zas bojím děti vypustit kvůli injekčním stříkačkám. Jediný kde to jde jsou houpačky u kostela.
Centra jak jsem psala nejsou špatná, ale nemají moc pružnou otvírací dobu (pro mě). Třeba takový Človíčkov v Praze to je paráda. Nebo i Mikiland. Prostě stačilo by něco kde si můžou maminky posedět, dát si dorta, kávu, džus, či něco malého k snědku a děti si pohrát. |
Andrey | 43732 |
19.2.2009 21:19:22
me tedy osobne ani jedno materske centrum v Moste nevyhovuje...Postradam tady naprosto jakekoliv vyziti pro mensi ditka....opravdu je to tu hrozne ;( v lete to jde, zapadnem na nejake slusne, ciste hriste..ale takhle pres zimu, nebo i v lete, kdyz prsi neni s detma kam jit..bohuzel :( tak premyslim o tom, ze bych neco treba zacla planovat, byla jsem z Prahy zvykla opravdu na uplne neco jineho..tady jsem dost nestastna
|
Lukina | 11228 |
19.2.2009 16:49:19
Bublinko, myslím že přímo mateřských center v Mostě je dost - Barborka, CVČ - tam je i angličtina, cvičení s dětmi je na 15.ZŠ a v Lokomotivě. Ale co mi tu teda chybí je nějaká kavárnička či nějaké centrum, kde si můžu zajít s kamarádkou a dětmi a v klidu pokecat. Dřív jsme chodii do Jonatána, ale tam už prý taky koutek zrušili. U Kaštánka sice koutek je, ale je tam obvyke plno důchodců. Tak neni kam chodit. A hlavně dopoledne. Odpoledne už mám ze školky doma starší dceru a ta má už nějaké kroužky.
Jinak v Kahanu je super cvičení - jmenuje se to TWISTER a mají tam i hernu kde pohlídají během cvičení dítko.Je tam spinning, alpinng, Bosu,.. A je to i dopoledne. Dříve byl super dětský koutek v prostředním sejru - myslím že se jmenoval Kasandra. Škoda, že ho zrušili. |
Monča+Kačka(5/04)+Martin(8/06) | 21165 |
16.2.2009 20:11:28
Ahoj Bublinko,do Mostu jezdím k rodičům a něco takovýho mi tu chybí moc!!!Občas zajdeme do CVČ,když chceme jít s manžou na kafe,tak jen v létě do Tratorie a tam je vcelku narváno,když je to jedna z mála retaurací s dětským koutkem.Ale třeba se pletu a je jich tam víc!
|
Andrey | 43732 |
16.2.2009 16:35:49
ahoj, zajimalo by me zda si myslite, ze tu(v Moste) chybi nejake poradne materske centrum, kde by clovek mohl travit cas (po-ne)...neco na zpusob herny, kavarny, samozrejme s nabidkou ruznych akci a programu napriklad vyuka anglictiny jak pro rodice tak pro deti, cviceni pro zeny, pro nastavajici maminky..hlidani deti? Me osobne tu neco podobneho velmi chybi.
|
Andrey | 43732 |
16.2.2009 9:48:05
ahoj, zajimalo by me zda si myslite, ze tu chybi nejake poradne materske centrum, kde by clovek mohl travit cas (po-ne)...neco na zpusob herny, kavarny, samozrejme s nabidkou ruznych akci a programu napriklad vyuka anglictiny jak pro rodice tak pro deti, cviceni pro zeny, pro nastavajici maminky..hlidani deti? Me osobne tu neco podobneho velmi chybi.
vsem za nazor moc dekuji |
avonlady06 | 82100 |
4.12.2008 12:40:08
Ahoj holky.Už jsme sem párkrát psala a chtěla jsem se zeptat jestli by jste některá neměla zájem o Mikuláše pro děti.Jedná se ale jen o Most.Vpřípadě zájmu mrkněte na
http://www.ceske-tradice.cz/cz/k6,305,308-ustecky/c793-mikulas-most/ |
Lukina | 11228 |
1.12.2008 23:01:33
Leňucho, to jsi mě pobavila - Barča také prdeluje. A nejlepší je, když to učí Andrejku. Jinak mluví dobře, takže logopedii nepotřebujeme. Teď jí vypadl první zoubek a roste jí už nový. Jinak u nás nic nového (krom toho, že pořád nestíhám).
Vlastně je nového to, že chodí Andrejka jednou týdně na dopoledne do jeslí a moc se jí tam líbí. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.