| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Most

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 3815  [Dalších 3765 >>]
JanickaB 80163
17.3.2009 14:10:12
zdravíme a hledáme kamarádky a kamarády. Mám doma 11 měsíční Amálku, 4 letou Aničku a 6 letého Vojtu. Ozvěte se Jana
Andrey 43732
21.2.2009 12:16:34
presne...neni tu nic :-(

no ale snad se to zlepsi :-) a treba tomu pomuzu :-) doooufam
Lukina 11228
20.2.2009 13:43:59
Ono ani těch pěkných hřišť v Mostě moc není. Buď je tam narváno, nebo špína a psí hovna. Jinde se zas bojím děti vypustit kvůli injekčním stříkačkám. Jediný kde to jde jsou houpačky u kostela.

Centra jak jsem psala nejsou špatná, ale nemají moc pružnou otvírací dobu (pro mě).

Třeba takový Človíčkov v Praze to je paráda. Nebo i Mikiland.

Prostě stačilo by něco kde si můžou maminky posedět, dát si dorta, kávu, džus, či něco malého k snědku a děti si pohrát.

Andrey 43732
19.2.2009 21:19:22
me tedy osobne ani jedno materske centrum v Moste nevyhovuje...Postradam tady naprosto jakekoliv vyziti pro mensi ditka....opravdu je to tu hrozne ;( v lete to jde, zapadnem na nejake slusne, ciste hriste..ale takhle pres zimu, nebo i v lete, kdyz prsi neni s detma kam jit..bohuzel :( tak premyslim o tom, ze bych neco treba zacla planovat, byla jsem z Prahy zvykla opravdu na uplne neco jineho..tady jsem dost nestastna~l~
Lukina 11228
19.2.2009 16:49:19
Bublinko, myslím že přímo mateřských center v Mostě je dost - Barborka, CVČ - tam je i angličtina, cvičení s dětmi je na 15.ZŠ a v Lokomotivě. Ale co mi tu teda chybí je nějaká kavárnička či nějaké centrum, kde si můžu zajít s kamarádkou a dětmi a v klidu pokecat. Dřív jsme chodii do Jonatána, ale tam už prý taky koutek zrušili. U Kaštánka sice koutek je, ale je tam obvyke plno důchodců. Tak neni kam chodit. A hlavně dopoledne. Odpoledne už mám ze školky doma starší dceru a ta má už nějaké kroužky.

Jinak v Kahanu je super cvičení - jmenuje se to TWISTER a mají tam i hernu kde pohlídají během cvičení dítko.Je tam spinning, alpinng, Bosu,.. A je to i dopoledne.

Dříve byl super dětský koutek v prostředním sejru - myslím že se jmenoval Kasandra. Škoda, že ho zrušili.
Monča+Kačka(5/04)+Martin(8/06) 21165
16.2.2009 20:11:28
Ahoj Bublinko,do Mostu jezdím k rodičům a něco takovýho mi tu chybí moc!!!Občas zajdeme do CVČ,když chceme jít s manžou na kafe,tak jen v létě do Tratorie a tam je vcelku narváno,když je to jedna z mála retaurací s dětským koutkem.Ale třeba se pletu a je jich tam víc!~k~
Andrey 43732
16.2.2009 16:35:49
ahoj, zajimalo by me zda si myslite, ze tu(v Moste) chybi nejake poradne materske centrum, kde by clovek mohl travit cas (po-ne)...neco na zpusob herny, kavarny, samozrejme s nabidkou ruznych akci a programu napriklad vyuka anglictiny jak pro rodice tak pro deti, cviceni pro zeny, pro nastavajici maminky..hlidani deti? Me osobne tu neco podobneho velmi chybi.
Andrey 43732
16.2.2009 9:48:05
ahoj, zajimalo by me zda si myslite, ze tu chybi nejake poradne materske centrum, kde by clovek mohl travit cas (po-ne)...neco na zpusob herny, kavarny, samozrejme s nabidkou ruznych akci a programu napriklad vyuka anglictiny jak pro rodice tak pro deti, cviceni pro zeny, pro nastavajici maminky..hlidani deti? Me osobne tu neco podobneho velmi chybi.

vsem za nazor moc dekuji
avonlady06 82100
4.12.2008 12:40:08
Ahoj holky.Už jsme sem párkrát psala a chtěla jsem se zeptat jestli by jste některá neměla zájem o Mikuláše pro děti.Jedná se ale jen o Most.Vpřípadě zájmu mrkněte na
http://www.ceske-tradice.cz/cz/k6,305,308-ustecky/c793-mikulas-most/
Lukina 11228
1.12.2008 23:01:33
Leňucho, to jsi mě pobavila - Barča také prdeluje. A nejlepší je, když to učí Andrejku. Jinak mluví dobře, takže logopedii nepotřebujeme. Teď jí vypadl první zoubek a roste jí už nový. Jinak u nás nic nového (krom toho, že pořád nestíhám).
Vlastně je nového to, že chodí Andrejka jednou týdně na dopoledne do jeslí a moc se jí tam líbí.

[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 3815  [Dalších 3765 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.