| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Most

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3815  [Dalších 3755 >>]
Leňucha 20633
1.12.2008 0:15:25
Ahojky
Berinko dííky, ju mám pindíka ~m~ a teď mu bude už půůůůůůl roku v prosinci, jojo toto utíká. Já tě myslím občas potávám ve městě ale nevím 100% zda si to ty, tak vždy jen očumuju.

Jájinko jedna dobrá logopedka je prý někde u OBI, jak jsou ty opravený baráky. Zjistím ti jméno a přesně kde sídlí ,ju? Jestli teda už není pozdě.~:-D
U nás místo logopedie pomohla babička. Ellča neuměla říkat R a Ř a z jednoho víkendu u ní přišla a prej mamí poslouchej PRDEÉÉÉL a šlo jí to velice dobře ~t~~t~~t~~d~
Ddáájjaa 20293
20.11.2008 10:37:21
Všechny zdravím,známé i neznáme. Chtěla bych se zeptat,zda neznáte nějakého opravdu dobrého logopeda z Mostu?

Děkuji, můj meil d.n.m@centrum.cz
milacci 80247
27.10.2008 13:48:54
Nechavam kolovat odkaz na muj "zivotni" pribeh - http://moje.dama.cz/blog.php?us=aanglicanka
Budu rada, kdyz si ho nejenom prectete, ale poslete dal vsem svym znamym, neznamym, kamaradum, pratelum i nepratelum.

Svuj blog jsem si vytvorila kvuli nejvetsimu podvodnikovi (jakeho jsem ja ve svem zivote OSOBNE poznala) Petrovi Bajerovi, chci aby kazdy vedel, co je to za ******! Pusobi jako mily, uspesny mlady muz, ale ve skutecnosti je podvodnik, manipulator a lhar. A kdo lze, ten i krade ... V CR ma na triku nejenom dite a manzelku, ale taky spoustu exekuci (neplaceni najmu, splatek motorky, telefonich uctu, pokut atd.) a podobne to samozrejme zacal vest i v Anglii, kde je zamestnan a kde v soucasnosti zije. Dum si poridil za cizi (moje) penize po roce lzi, promysleneho podvodu a spouste mystifikaci. Po prvnim ziskanim kontaktu na internetu (x-chat v mistnosti "Anglie", kde se styka Ceska komunita nejen z Londyna) a par osobnich setkanich jsem zkousela vyhledavat jeho jmeno a krome prispivani na charitu (oh jaky to dobry hoch!) jsem na nej nic nenasla. SKODA - mohla jsem si usetrit spustu penez, stressu a casu. Tak treba tento blog pomuze dalsim "obetem" - coz je muj cil.

Verim, ze alespon zuzim jeho pole pusobnosti a zpusobim mu do jiste miry ostudu. Jsem si jista ze na svete je vic lidi s podobnym pribehem (nekolik se jich jiz stacilo od doby "zverejneni" ozvat) a urcite jsou tu lide, ktere bohuzel stejny nebo hodne podobny pribeh ceka. A treba nejenom primo od Bajera ale do nekoho hodne podobneho.

Ac se to muze zdat nemozne, tak verte, ze tim cim jsem si prosla ja se muze stat KAZDEMU z nas (at uz si po predlozeni kompletniho pribehu udelate nazor jakykoliv). Dneska uz vse vim a vse je TAK jasne - kez bych to byla byvala vedela driv!

Diky za vas cas nejenom ve cteni ale i v predavani dal.

http://moje.dama.cz/blog.php?us=aanglicanka
Berrinkaa 20460
14.10.2008 11:00:48
Janino,mám 6letého Ondráška 21 měsíční holčičky...tak jeslti chceš, Ondra by potřeboval kámoša! napiš mi na meila,mám ho pod nickem...
Berrinkaa 20460
14.10.2008 10:59:46
zdravím po opravdu dlouhé době~Rvcelé léto jsem byla na chalupě a ted chodím na net minimálně.;)

Leňucho, ty jsi už porodila?~g~šmarjá to uteklo..tak to gratuluji.
JanickaB 80163
10.10.2008 13:35:19
ahojík hledám kamarádku z Mostu. Mám 6 měsíční holčičku Amálku se kterou jsem přes pracovní dopoledne sama. Dále mám 3,5 letou Aničku a 6 letého Vojtíška. Hledáme maminky-kamarádky a děti kamarády. Těšíme se. JAAV
Leňucha 20633
5.10.2008 22:35:17
Sím sím záclony z Legata zrušili čí přestěhovali, nevíte někdo?
Leňucha 20633
13.9.2008 23:42:40
Všechny zdravím,
občas nakouknu ale poslední dobou už jsem taky moc nechodím.
Je nás tu takových asi spousta :-)
Mě už těhu skončilo, mám doma 3 měsíčního prcka. Tak si to holky pěkně užívejte, uteče to jako voda. Mě se občas po bříšku stýská, hlavně když máme doma hysteráky :-))))) a hlavně jsem měla oproti prnímu těhu todle v pohodě.
Tak hodně zdaru a zdravíčka, to je nejdůležitější!!
Ploutvicka 84727
24.8.2008 10:20:24
toz to na sebe davej hlavne velky pozor :)))) miminko budes mit za chvili zeee :))) no ja si jeste pockam do brezna :))) bo tak nejak :)))

zatim je vse ok v utery jdu na kontrolu :)) tak snad to bude take oka moooc se tesim :))

Mikynka 61749
17.8.2008 14:45:54
Ahoj, jsem taky z Mostu. Mám dvouletou dceru a teď jsem ve 34.tt, čekáme zase holčičku. :-) Bohužel mám v těhotenství komplikace, takže musím být doma a hodně se šetřit.. Kdybyste některá chtěla, bývám často (v podstatě nonstop :-))) na icq 22097220. Mějte se, matky, a držte se! :-)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3815  [Dalších 3755 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.