Už je to skoro rok a půl.Dlouho jsem porodnici vybírala a nakonec přebrala.U porodu jsem měla velice neřijemnou sestru i paní doktorku.Až později jsem pochopila proč.Měla jsem svůj porodní plán a asi měli pocit,že budu dělat problémy.Jenže můj porod vůbec nepostupoval,takže se paní doktorka,po několika nekonečných hodinách bolestí,kdy si mě nikdo nevšímal a já prosila,aby mi dali něco na bolest,rozhodla pro císařský ře.Teprve když zjistila,že se vším co řekne ona souhlasím a na všem jsme se domluvily začala být milá.Horší bylo,když mi paní doktoka z ARA nemohla píchnout analgezii.Přišel tam nějaký zkušenější doktor a začal konstatovat,jak jsem tlustá a proto,že to nejde a tak.Víc jsem asi brečela ponížením než bolestí.Sám měl přitom větší břicho než já těhotná.Opravdu to pomůže,když vás asi po osmé píchají do páteře,máte kontrakce a ještě přemýšlíte,jak to všechno dopadne.Ale jinak jsem všem ostatním,co pomáhali mému synovi na svět dodnes vděčná.Musím pochválit a poděkovat všem sestřičkám na šestinedělí,protože se o mě až na menší výjímky moc pěkně staraly.Horší to bylo se sestrama z dětského.Jedné jsem se dokonce bála.Byla fakt drsná.Ještě bych chtěla poděkovat panu dr. Jimramovskému z dětského za moc milý přístup,i když jak jsem se dočetla,ten už v Boskovících nepracuje.A také bych chtěla poděkovat paní dr. Svobodové za úžasnou předporodní péči.Ale jinak ostatní lékaři opravdu nic moc a to včetně pana primáře.Celkově jsem byla docela zklamaná.A jestli budu ještě někdy náhodou těhotná a to doufám,že ne,prože jednou mi opravdu stačilo,do Boskovic už nepojedu.
Předchozí