Mě na to zubařka upozornila už asi ve dvaceti, když jsem k ní přešla. Na střídačku používám lacalut a normální pastu a denně mezizubní kartáček. Zánět mám skoro pořád. Jednu korunku si musím nechat teď odstranit, jaksi ji tam nesnesu a s bolestí nemíním přežívat. Zubní vodu používám taky denně. Ale je pravda, že za těch 15 let je to stejné. TAk je to snad dobré. Asi vyzkouším ten meridol, jak tady radí :_). Ale lacalut ty dásně taky pěkně stáhne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.