Je pro mne velikou ulevou slyset, ze si taky nekdo u porodu mohl "zarvat"! Ja jsem byla pri mem prvnim porodu byla radne servana por. asistentkou jen za pouhopouhe hlasitejsi stenani. Ted s odstupem casu si uvedomuji, ze vyuzila toho ze u me nikdo nebyl a tak si na mne proste vyryla zlost a pretazeni z mnoha porodu, u kterych v tu dobu asistovala. Temer cely porod jsem na to vsechno byla sama, pritel za nami jel az z Italie a o to obrovske stesti a neskutecnou radost z narozeni dcerky prisel, protoze to proste neztihl. U druheho porodu sice pritomny byl, ale vse se nakonec zvrklo a bylo ukoncene "cisarem".
Proc ale pisi? Jednoduse proto, ze me Vas clanek rozplakal a moc bych si prala shlednout video nebo alespon foto. Ja sama jsem nezazila ani polovinu z tech emoci, ktere se dostaly Vam a Vasemu muzi. Vybavuji si jen ten chlad zdravotiho zarizeni a z toho co se mi delo v nemocnici po druhem porodu mam primo trauma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.