Ahoj Katie, tak po přečtení tvého příspěvku mi trochu naběhla husí kůže...jsem totiž z Mostu a v 35 týdnu těhotenství. Rozhodovala jsem se dost dlouho do jaké porodnice rodit, ale nakonec rozhodlo lepší vybavení a zkušenosti doktorů a rozhodla jsem se pro Most. Sice prostředí mostecké porodnice je opravdu až děsivé, porodní sály hrůza,ale pořád doufám, že kdyby něco tak o mě a prcka bude lépe postaráno než třeba v Chomutově nebo Kadani.Ty doktory si člověk asi stějně moc nevybere a admítnout Šulce a Krhounka? Možná mychom zůstali napospas na chodbě..... :-))Pokud budeš mít chuť mi sdělit ještě nějaké informace (třeba i milé a pozitivní :-) ) napiš na mailíka petraafilip@tiscali.cz Petra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.