my máme kluky Matyáše, šimona a tadaeáše. Jak někdo psal,že TAdeášovi se říká i áši- to by u nás neprošlo by se kluci prali koho voláme
Mně se odjakživa líbilo klasické jméno Petr, ale tak se jmenuje manžel a po sobě dát jméno nechtěl.
U druhého kluka jsme přemýšleli ještě o Kryštofovi, u 3. chtěl manžel Honzíka, ale to by měl stovky jmenovců díky našemu příjmení
Mně se líbí jméno Filip a Jáchym (Filip neprošel u manžela, u Jáchyma nevím varianty)
Holku jsme volili u prvních kluků Julii (přemítali jsme i o jméně Elena, Anna), u třetího jsme měli Valentinu (líbí se nám možnost říkat Týno, Týnko i třebas Valy). Mně se nejvíc líbila Alena (příp. Helena, i Lenka), Julii jsme kvůli prosincovému termínu a svátku zavrhli, a ještě jsme uvažovali o Sofii.
Líbí se mi i moje jméno, jsem ráda, že moje mamka v porodnici jméno změnila, měla jsem být Barbora nebo Jitka a to se mi nelíbí
Asi kdybych svolila dát jméno po mně a podařila se nám holčička, tak bych klidně Zuzku dala.
píšu takovou slohovku, že se tu začli objevovat i jiné dotazy a probírání jiných jmen
tak třebas se někomu něco zalíbí