Loro, brala jsem to podle sebe, tj sekce oficialne kvuli operaci oci kdysi pred lety, protoze kvuli zuzeni vnitrni panve mi to nikdo neudela. Protoze jsem ji chtela prave kvuli tomu usnadneni cesty miminkum, nechtela jsem rezat prilis brzy, aby nebylo riziko toho, ze jeste nebudou mit dozrale plice a budou mit dechove problemy. Takze jsem mela sveho porodnika /pokazde toho stejneho, ktery mne znal i cele tehotenstvi/, kteremu jsem v momente, kdy mi praskla voda, zavolala a v porodnici jsme se sesli /zarovem i s dalsi lekarkou a anesteziologem/ a po priprave salu se to cele udelalo. Ostatnim rodickam jsem tedy neodebirala jejich lekarskou peci, jela jsem si "solo"

Muj doktor / i ti ostatni/ je ze soukromeho zarizeni, kde si pacientky plati peci /a dostanou za to normalne ucet/, takze ani z pojisteni neukrajuji zadne jine rodicce. Paradoxne si obe moje deticky vybraly ne prilis vhodny cas, syn to vzal v patek vecer, dcera v pondeli v noci, ale i tak se vse zorganizovalo dost rychle.
Rozhodne to pro mne byl pokazde dobry zpusob porodu, protoze jsem mela pocit, ze jsem pro sve deti udelala maximum, i kdyz vim, ze pro nekoho by tohle byla nocni mura. Diky tomu, ze se vedelo, ze "ted nekdy" budu rodit, mela jsem zajisteny soukromy pokoj, kde mi miminko privezli co nejdrive, zvladat peci o ne mi pomahal manzel. Na JIP jsem stravila pokazde co nejkratsi dobu, hojila jsem se dobre, i kdyz to samozrejme bolelo. Dneska jsem ctyri tydny po druhe sekci a jizvu ani bricho uz vubec necitim.