| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám zkušenost s oběma porody.Poprvé spontánně, bohužel s komplikacemi,porod už postoupil tak daleko, že nebylo možné udělat císaře.Takže kleště, deseticentimetrový nástřih a posléze skoro padesát stehů~Rv
léky proti bolestem mě cpali týden, skoro jsem nechodila, všechno jídlo mi museli mlít kvůli chození "na velkou".Sedět jsem nemohla ještě asi další měsíc a bolesti jsem měla skoro rok~:(
Podruhé jsem rodila plánovaným císařem.Strašlivě jsem se porodu bála a byla jsem š´tastná jako blecha, když tentokrát doktoři uznali, že s mojí úzkou pánví veliké dítě normálně neporodím.MMCH- tohle věděli už u prvního porodu, ale dozvěděla jsem se:"Jste mladá, zdravá, to dáte, maminko"~l~
Byla to skutečně brnkačka si určený den dojít bez bolestí na porodní sál, během operace vtipkovat s personálem, pomuchlat si miminko a šup na JIP.Mimi mi nosili každé tři hodiny na kojení, bolesti jsem díky opiátům neměla.Druhý den přesun na normální pokoj, stále bez dítěte, bolesti mírné, ale snesitelné a od třetího dne jsem měla malého u sebe a byla jsem schopná se o něj postarat.Asi čtrnáct dní byl problém třeba zvedat věci ze země nebo najíždět kočárem na obrubník- prostě pohyby, co zapojují břišní svaly, ale oproti prvnímu porodu to byla procházka růžovým sadem.Jen teda ve mě zůstal pocit, že jsem k miminku přišla trochu lacino, že jsem si ho"neodpracovala"....~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.