| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Andurino,

když jsem to četla, tak jako bych četla sama o sobě asi před 15 lety~t~

Byla jsem v naprosto stejné situaci jako ty - bylo mi 21 let, ale - byla jsem na začátku čtvťáku, seznámila jsem se s manželem, chodili jsme spolu, a on je dokonce o 17 let starší!!! Na mě vyloženě tak brzo ještě nepřicházela ta touha o mimčo, ale kolikrát mě napadlo to stejné jako tebe - aby naše děti jednou neměly "starého" tatínka apodobně....¨

Ale do mimča při VŠ jsem jít nechtěla, dodělat VŠ, diplomku a to všechno okolo byl záběr a byla jsem ráda, že jsem nemusela řešit do toho mimčo, i když kolikrát jsem už taky s tím chtěla "seknout" a věnovat se maximálně partnerovi, ale říkám - už jsem byla ve čtvrťáku, tak jsem ty 2 roky dodělala - a jsem teda zpětně moc ráda, že i partner mě netlačil, abychom se vzali, měli dítě apodobně a nechal mě v klidu študýrovat - i když je o tolik let starší.

No, tak ti můžu s odstupem let napsat, jak to dopadlo u nás - řekla bych tak naprosto v klidu. Dostudovala jsem, našla si práci, pak jsme se vzali, nejdřív jsme si trochu spravili bydlení a teprve potom šli do prvního mimča - první syn se narodil v mých 27 letech, manželovi už bylo 43. Měli jsme štěstí - otěhotněla jsem asi po 4 měsících snažení, takže pohoda - krásná tříletá první mateřská.

Pak jsem se vrátila zpět do práce, drželi mi místo, no a po dalších asi 3 letech v práci jsme pořídili pro prvního synka brášku - a to hned napoprvé!! a to mi bylo "už" 34 a manželovi 50, když se druhý narodil a teď jsem s ním opět na mateřské. Ale nemám nějak pocit ohledně příliš "starého" tatínka, myslím, že někdy to vyjde nastejno s těmi dětmi~t~~t~

Těžko ti poradit - říkáš, že seš teprve v prváku....já osobně (opravdu pouze osobně) - bych počkala, dodělala vysokou, u toho užívala prázdnin, partnera, dovolenou, cesty.....ono jak pak přijdou děti, tak to hned nejde, než se vypiplou....aspoň teda tak to vnímám já.

Vím, že člověk si x-krát klade otázku - "jestli se mi podaří otěhotnět, když počkám x-let", "nebude lepší sehnat si nejdřív práci", "a co nejdřív vyřešit bydlení" atakdále...., to všechno jsem si kladla x-krát já, když jsme spolu chodili, ale potom jsem to prostě nechala plynout, nic neuspěchávala, a ono se to vyřešilo samo.

Nečetla jsem ostatní, ale určitě jsou holky, které při VŠ mimčo zvládly (ono to jinak ani nejde, když to přijde, že....) a některé taky počkaly, až dostudují.

Hlavně aby ti to vyšlo, jak si přeješ a bylas se svým životem spokojená - to ti přeju ze všeho nejvíc~x~~x~~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.