Vaal, tentokrat to bylo o neco slozitejsi nez minule /a za idealni bych to teda neoznacila taky/, ale ne proto, ze by to byl doktora soukromy kseft, to fakt ne, ale proto, ze proste Bulovka, se kterou maji smlouvy o pouzivani salu a ostatnich prostor, neni nafukovaci a dcera se svym zacatkem porodu trefila uplne nejhur, jak mohla - zacla v noci, kdy tam bylo bozi dopusteni, rodilo najednou spousta maminek, takze saly byly plne, nektere rodily i na pripravne. A i kdyz jsem byla privatni pacientka, tezko muzu pozadovat, aby kvuli mne ze salu "vyrazili" jinou maminku, kdyz uz ji maji rozrozenou, ze. Nevim presne statistiky, kolik mimin se denne na Bulovce narodi, ale ten den, resp. noc bylo po bource a sestry rikaly, ze den predem, mely cca dva porody, kdezto jen za tu chvili, co jsem rodila ja, meli od peti odpoledne do pulnoci devet porodu /saly maji 4/. A protoze muj porodni nalez nebyl nijak hrozny, tak jsem proste cekala, protoze i kdyz to bolelo jak svina, nikdo z nas dvou nebyl ohrozen na zivote.
Isabela ma holt tvrdou hlavu, nechtelo se ji cekat jeste dva dny, az bude pro mne prichystany objednany sal vcetne personalu a vse probehne "ciste a elegantne". No ale prezily jsme to obe, jizva uz mi neboli, mimco je klidne, tak to beru cele jako pozitivni akci

, i kdyz dalsi opakovani uz se konat nebude.