| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No vidíš a takhle nějak to vidím i já...fakt je, že studium mě moc nebaví...nikdy jsem nebyla typický studijní typ. výhodou je, že máme vlastní dům se zahradou a vedle domu ještě penzion - můj sen je dát ho do kupy a znovuotevřít cukrárnu :-), z čehož moje mami úplně šílí :-) Ale pořád máme nějakou jistotu. jak už jsem psala výš, přítel pracuje doma (a to jen když se mu chce), defakto mě teď na studiích živí. musím se sama sobě smát, jelikož ještě před dvěma lety bych o dětech nemohla ani slyšet, ale teď, když cítím tu pevnou půdu pod nohama, když vím, že mám po svém boku too nejlepšího chlapa pod sluncem (samozřejmě kromě těch ostatních báječných manželů a přítelů jiných slečen a dam) mám chuť založit rodinu a dávat tu radost a lásku ktrá ze mě teď vyloženě prýští, taky někomu jinému.
Několikrát mě i napadlo, že by se vůbec nic nestalo, kdybych se na školu vyprdla a žila si tak jak cítím, ne tak jak myslím...:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.