| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hele, co ještě chceš slyšet? Manželka Ti nasadila parohy a Ty nejsi typ, co by se s tím byl ochotný smířit. Děti nemáte, na ty jediné by snad bylo nutné brát ohledy. Ale Ty bereš ohledy úplně na všechny, na příbuzenstvo, které s vámi v posteli nespí, a dokonce i na tu manželku, aby ji chudinku snad kamarádi nezavrhli, jen sám na sebe ne. Připadá mi, že s prominutím uvažuješ jako trouba. Je to tvrdý, ale říct Ti to musím, abys neuvrtal do průšvihu kromě sebe sama ještě nevinného tvora, který za nic nemůže, ale všechno by to odnesl.

Takže já si myslím - vykašli se na to, co tomu řekne příbuzenstvo nebo kamarádi. Zamysli se hlavně nad tím, co tomu řekneš Ty a jestli jsi toto ochoten dlouhodobě tolerovat (předpokládám, že ty důkazy, které jsi našel, byly jednoznačné). A pokud dojdeš k závěru, že nejsi (a já osobně bych nebyla), tak bič a pryč.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.