Jak píše Inishkea. Každému vyhovuje něco jiného. Mě se na mei tai líbí, že je právě takový jednoduchý. I když beca se mi líbí moc, kdybych si kupovala ergonomické nosítko, tak asi tohle. Líbí se mi, že není takové "sportácké" jako třeba ergo. Fakt je, že v Čechách se moc mai teije nenosí (teda aspoň já je moc nevídám), spíš šátky a tzv. strukturovaná ergonomická nosítka, takže ani na českých stránkách nemáš takový výběr. Ale jestli se nebojíš nakupovat třeba pře anglické stránky, tak ty babyhawk, nebo ellaroo nebo i freehandmeitai mají krásné vzory a přijdou mi i dobře ušité.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.