Přidat odpověď
Díky za reakci,
vím, že se k tomu budu muset postavit čelem a radikálně to vyřešit sám... Ale toho radikálního řešení se trochu obávám, protože jak jsem psal někdy dříve, nechci to moc rozmáznout po okolí... Vím, že to musíme vyřešit my sami, ale na druhou stranu vím, že dá hodně na své rodiče, proto bych to zkusil je požádat o radu a podporu... To, že moje rodina bude při mně vím taky a Ti mě podpoří se vším... I když to bude pro ně velké zklamání...
A to, že to chci sdělit, napráskat, požalovat (říkejte tomu jak chcete) jeho ženě si dokáži taky obhájit, protože nevěru odsuzuji a pokud jsou ti dva milenci ženatí/vdaní, tak přece to není jen o nich dvou a tom kdo to objevil, ale i o tom čtvrtém... Ten je taky podvedený, i když žije v nevědomosti (v tomto případě blahodárné)... Podle mého je to dle mého soudu duel dva na dva (+děti) a to je jeho nevýhoda... Ať zakusí hořkost i on... Zatím si užívá krásně na dvou frontách a pohoda klídek...
Ještě chci říci, že tuto diskusi jsem otevřel i proto, že jsem potřeboval vrbu a tujsem našel právě na internetu... Ještě jednou děkuji všem za podporu a reakce...Opravdu si neumíte představit, jak se člověku uleví, když to může někam napsat...
Předchozí