Jo a zkus se také podívat na stránky Stobu (http://www.stob.cz).
A také se přikláním k holkám, že to bude spíše o psychice matek na mateřský. Lítám v tom také - mám téměř 14 měs. syna a oproti váze před těhotenstvím mám nahoře 9 kg!!! Štve mě to, ale dospěla jsem k závěru, že na váhu před těh. se už dostat nechci, že jsem fakt nevypadala jako ženská ale jako klučík. Každopádně se už pár měsíců odhodlávám ke sportovnímů návrahu a sundání aspoň 4 kg. Jo a podle kamarádek mi to bříško sluší mnohem víc, než ta vyzáblá, šlachovitá postava před těhotenstvím a mateřstvím...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.