Mirko.. netrefuju se do nikoho konkrétního, ale mám jen zlé zkušenosti s tím, co jsem popsala. Dvakrát jsem měla v ruce pružný Medley a byl okolo 40cm úzký, ten co mám vyfocený je jen 37cm, škoda, že jsem tam nevyfotila i metr. Netuším, jestli to byl starý či nový typ, kupovaný byl někdy loni zjara, nešťastná kámoška ho přinesla, že jí to nejde uvázat tak, jak viděla mě no bodejť... takl jsem to blejskla a vyřizovala jí reklamaci. Druhý jsem měla v ruce v pátek, paní si ho donesla na kurz, zase to samé, jen v jiné barvě a ten byl starší, prý ho kupovala už používaný. Takže jsem viděla dva různé exempláře Medley pružný a oba byly némlich ten samý šunt.
Vázala jsem i MeoGuatemala od Medley a celé je to popsané TU http://satkyzavsechnyprachy.blog.cz/
Ale jak říkám, v principu lze uvázat cokoliv, co má dva konce. Jen prostě neuvážeš bezpečně a dobře pružný šátek široký 40 cm, zkoušela jsem to s novorozencem a ne.. z toho důvodu to sem píšu, nejde tak o pohodlí, ale o bezpečnost úvazu. Ty ostatní Medley jsou jen nepohodlný proti tomu je Šanami mercedes vedle trabanta. Jak asi vypadá šátek z tenkého úpletu se jen dohaduju....