| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sasenko,

ničeho se neboj a pokud se ti u Milosrdných líbilo, tak si klidně vyber tuhle porodnici.

Já tam byla 2x - poprvé v r. 2000, podruhé před dvěma lety - červenec 2007, o jiné porodnici jsem vůbec neuvažovala a do Bohunic jsem se ani nejela podívat, protože sama sebe znám, že bych to pořád porovnávala, zvažovala....ono všude se najde něco. Samozřejmě na komplikované případy nebo když se už ví dopředu, že to bude složitější, tak je asi nejlepší Obilňák.

Porodní plán jsem žádný neměla, sázela jsem vždycky na rozumnou domluvu a spolupráci a že když tam nebudu hysterčit a předvádět se, nýbrž chovat se jako normální "klient", tak že to proběhne v klidu a k vzájemné spokojenosti. Tenhle přístup se mi osvědčil, u obou porodů a šestinedělí nemám nějaké špatné zkušenosti a vzpomínky. Samo že se našla sestra, kterou člověk musel nějak "zkousnout", ale jak tady někdo říkal - oni tam lítají jak na holi, nezastaví se ani minutku, vážně a všichni jsme jenom lidi. Vesměs tam jsou hrozně hodné a vstřícné sestřičky.

Někdo tady psal, že "prý u Miloušů neumrtvují na šití" - nevím, proč vzniká taková fáma. Samozřejmě na šití normálně umrtvují, mě umrtvili pokaždé - takže tohoto se prosím tě taky neboj....

S císařským řezem nemám zkušenost, jak to tam probíhá - ani přenesenou od někoho jiného, takže nevím.

Jenom jsem chtěla přispět s dobrou zkušeností a doporučit.
Plno je teď všude a u Milosrdných na šestinedělí jsou prý teď už po čtyřech na pokoji, my jsme byli ještě po třech (před 2 lety) a úplně původně jsou ty pokoje plánovány pro dvě!!! - Dvě jsme tam byly v tom roce 2000, když ještě nebyl takový nával dětiček~p~ Myslím, že dělají, co můžou, aby vyhověli rodičkám, snaží se to přizpůsobit a těch pár dní se tam opravdu vydržet dá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.