| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nello,
já myslím,že na doktorovi fakt záleží. Já mám ten problém,že se mi všechno hrozně blbě hojí. I na ty stehy po císaři jsem měla alergickou rekaci . Vyndal mi to až 10 den a i pak jsem to měla zalepené "mašličkama". Prý někdo tu reakci na šití má a stejně mám jizvu tenoulinkou. Teď jsem se dívala a kdybych nevěděla,že tam je,tak jí ani nevidím. Ten steh co mi dělal ten doktor se jmenoval nějak divně už nevím jestli epidermální nebo takhle nějak podobně. Je fakt,že mi to dělal známý,ale,jak je vidět jde to,to,že doktoři stále ještě dělají ty hnusné hřebeny je jenom jejich lenost. Kamárádka má dvě do kříže a to je fakt hnus a když tohle udělají zbytečně mladý holce to je fakt ke zlosti.

Jinak co se jizev týče moje 8-mi letá dcera proběhla skleněnou výplní u dveří. Má tři jizvy na ruce naštěstí to nebylo nic horšího,ale i tak vypadá jako pirát a ne princezna. Ta největší jizva,která byla natržená cik cak je sešívaná nějakým vratným stehem kvůli potrhání a tak se ta jedna jizva v loketní jamce taky zauzlila. Na plastice mi bylo řečeno,že se to řeší nejdříve rok po úraze,když je to zhojené i zevnitř a u dětí kolikrát až po dokončení růstu,protože je riziko,že se to znovu zauzlí. Zatím jsem koupila ty gelové pásky,které na to příkládáme. Prý ten tlak na jizvu a to,že to snad má něco vypouštět to budou uhlazovat,aby se to nerozjelo víc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.