Koukam, je nas vic. Migrenu mam od puberty, nastesti bez aury. Trva tak kolem 20 hodin, obcas nejake to bliticko, ale ne vzdy. Vetsinou mi nezabere nic. Driv se z toho dalo vyspat, ale ted se budim bolesti i pres noc. Obcas ulevi napustit vanu teple vody a ponorit vlasy a relaxovat. Spoustec se mi najit nepodarilo. Jen jsem zjistila, ze me pred tim popadne desna zravost a chut na kde co. Zkusila jsem vysadit HA, ale zadnou zmenu zatim nepozoruji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.