| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S úžasem a očima navrch hlavy čtu váš příspěvek.

U nás byli nesmírně vzdělaní lidé nejen v medicíně. V mojí oblíbené makromolekulární chemii nelze nezmínit Otta Wichterleho, jehož životní příběh byl taky neuvěřitelný, poznamenaný normalizační nenávistí vůči jeho úžasné osobě.

Genetika - buržozní pavěda :-) a to jsme ještě nezmínili Lysenka :-) Koneckonců, Mendel, zakladatel genetiky, měl údajně taky české předky - prostě, máme být na co hrdí (i když - ten Mendel byl vlastně Němec, přestože narozen v ČR :-) ).

Potřebuju konzultaci. Mám před sebou spray s obsahem carbarylu (0,7hm.%)a v sobě odhodlání ho použít na celé tělo (krom obličeje a vlasů), neb ke kožnímu se dostanu až v po a nechce se mi čekat, zvlášť při pomyšlení na příčinu, proč jej chci použít (nechci to tady říkat, ale určitě si domyslíte, proč potřebuju acaricid). Akorát - karbamáty...bývala bych raději sehnala něco s permethrinem, u něj aspoň znám dávkování a max.bezpečné dávky, tady ne a bojím se...asi bych byla ráda, kdybyste mi tu aplikaci vymluvil :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.