Lassie, já to myslela spíš v tom, že kdybych se zas sama sobě víc nevěnovala, tak jsem úplně vygumovaná:) Na jednu stranu si nemůžu stěžovat, mám kolem sebe po velkou část roku zajímavé lidi, na stranu druhou jsem pěkných pár let přímo zakopala a to mi nesvědčí. Jsem člověk, co potřebuje činnost, výzvy. A skoro jsem zapomněla jaké to je na něčem zapracovat. V tom je jádro pudla. A co se toho přetlaku týče, tak jsem tedy i dost nesnesitelná pro ostatní:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.