Ahoj! Sestřenice má Prokůpka (2r) a jedna moje kamarádka dokonce již desetiletého syna Prokopa. Neřekla bych, že jméno Prokop je až takové výstřední. Koukala jsem do statistik a v roce 2008 se narodilo 84 Prokopů. To je celkem dost :) Dokonce víc, než náš Hynek! Jinak na každé jméno se najde něco... když ho chce někdo říct vulgárně, určitě se mu to povede. To bych prostě v potaz nebrala. Já se třeba snažím pro druhorozené dítě vymyslet jméno, které by bylo v podobném ražení jako náš prvorozený Hynek. Snad se nám to povede!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.