| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prokop, proč ne? Pokud k tomu není nějaké extrémně krkolomné příjmení... Kdyyyyyyyyyyysi dávno jsem znala kluka jménem Patrik Hovořák a chudák ráčkoval.. ráčkoval "R" i "Ř" a rodičům za své jméno nadával~d~~d~~d~

Moje babička říkávala že "každé jméno je krásné když se vysloví s láskou"... a zrovna tak dokážou děti (a dospěláci) vymyslet nějakou hrůzu na i nejobyčejnější jména "Alice-palice" "hloupej Honza" "divá Bára"...

Naše děti mají ty nejobyčejnější jména, junior dostane jedno z nejdávanějších jmen v ČR a žíly mi to netrhá. Každý má jiný vkus, každému se líbí něco jiného. Někomu Terezka někomu Izabella, někomu Maximilián někomu Honzík... byla by to nuda kdyby všichni lidi na světě měli stejný vkus~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.