| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky Zazzo,
nevím,kam přesně se hlásíš, já jdu na FF a na zápisu jsem sice byla od začátku, ale mám pocit,že mi taky něco uniklo:-)))) tvrdili nám, že zápis předmětů bude od 15.září.Nikdy jsem VŠ nestudovala,tak jsem to brala jako svatou věc a druhý den odjela na plánovanou dovolenou bez netu.
Když jsem se vrátila, tak mě musel pomoci můj manžel co už má dvě vejšky,abych se vůbec přihlásila:-)))) a když jsem se tím nějak proklikala,tak mě zachvátila panika,že na ZS jsou už obsazené kapacity na ty doplňkové předměty,kde můžeš celkem snadno získat kredity typu angličtina a ruština...
Ale pochopila jsem, že my jako prvňáci musíme nejdříve absolvovat úvodní kurz,kde se všechno dozvíš o studiu,indh,jak se zapisovat,přihlašovat atd.. Tak spoléhám na to, že ještě nějaké kapacity se uvolní.
Na ten kurz musíš vyplnit přihlášku co tam rozdávali,zaplatit 350 kč a poslat do 28.srpna na studijní odd.Dále si musíš vyřídit ID kartu na vstupy.No a pak po absolvování kurzu se zapsat. Já spoléhám na to, že se tam dozvím podrobnější info.
Tak se měj a dej vědět,jak jsi dopadla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.