Ahojky Zazzo,
nevím,kam přesně se hlásíš, já jdu na FF a na zápisu jsem sice byla od začátku, ale mám pocit,že mi taky něco uniklo
))) tvrdili nám, že zápis předmětů bude od 15.září.Nikdy jsem VŠ nestudovala,tak jsem to brala jako svatou věc a druhý den odjela na plánovanou dovolenou bez netu.
Když jsem se vrátila, tak mě musel pomoci můj manžel co už má dvě vejšky,abych se vůbec přihlásila
))) a když jsem se tím nějak proklikala,tak mě zachvátila panika,že na ZS jsou už obsazené kapacity na ty doplňkové předměty,kde můžeš celkem snadno získat kredity typu angličtina a ruština...
Ale pochopila jsem, že my jako prvňáci musíme nejdříve absolvovat úvodní kurz,kde se všechno dozvíš o studiu,indh,jak se zapisovat,přihlašovat atd.. Tak spoléhám na to, že ještě nějaké kapacity se uvolní.
Na ten kurz musíš vyplnit přihlášku co tam rozdávali,zaplatit 350 kč a poslat do 28.srpna na studijní odd.Dále si musíš vyřídit ID kartu na vstupy.No a pak po absolvování kurzu se zapsat. Já spoléhám na to, že se tam dozvím podrobnější info.
Tak se měj a dej vědět,jak jsi dopadla.