Rodila jsem tam pred dvema lety a byla jsem spokojena. Mela jsem stesti na nadstardni porodni box (zrovna jsme rodily jen dve a hezky jsme se vystridaly) a i na castecny nadstandard - pokoj. Mela jsem komplikace ja i dite a vsichni to bezvadne zvladli!! Akorat, mam do dvou tydnu rodit znovu - na Kladne. A ptala jsem se tam zname porodni asistentky jak to vypada a rikala ze je hrozny baby boom, ze po porodu nekdy musi zustat (asi myslela ty dve hodiny) pacientky na chodbe, ale ze se to vzdycky nejak vyresi. Takze letos moc nedoufam v nadst.porodni box ani pokoj :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.