DObrý večer, souhrnem okolností jsem se tento víkend setkala se starou kamarádkou, která má adoptovanou holčičku... Nějak mě to dostalo a já začínám přemýšlet o pomoci pro děti, které nemají štěstí dostat tak skvělou maminku, jako je moje kamarádka...
Před lety jsem slyšela o službě, že si dobrovolník "půjčí" obyvatele kojeňáku či DD na víkend a zorganizuje mu nějaký výlet, zážitek atd atd. Jen nevím, jak je to realizovatelné, zda to není pro děti frustrující, jestli v nich člověk nevyvolá zbytečné naděje...a zda to vůbec je možné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.