Přidat odpověď
If, zakladatelce trošku rozumím. Moje máma je v důchodu, takže když potřebuju dr., tak mi ochotně pohlídá všechny tři, bydlíme nedaleko od sebe, takže tím líp. Když se jí to nehodí, tak mi to řekne a není problém. Ale tady vůbec o to hlídání nejde. Prostě mě těší, že jsme spolu všichni v kontaktu, že si děti užívají babičky a ona jich. Babička je přece pro děti důležitá, kdo by je rozmazloval?
Tchánovci žijí 150 km od nás a zájem nevalný. Kolikrát ani na narozeniny dětí nezavolají, aby popřáli, svátky úplně vypustili, vysvědčení nic. Tchán byl u nás v roce 1999, než se narodila nejstarší a pak až v roce 2007, kdy jsem byla v porodnici s nejmladší. Raději dětem pošle po tchýni 200,-, protože on nerad cestuje. Prostě není zájem, tak není. Pokud jim nevadí, že svoje vnoučata nevidí třeba rok, co s tím nadělám? Mrzí mě to ale kvůli dětem, protože si to uvědomují... a jak jim mám vysvětlit, že "ale to není pravda, že by tě děda neměl rád, on jen nerad cestuje." nebo "neboj, oni ti zavolají, jen se asi špatně podívali do kalendáře a nevšimli si, žes měl dneska narozeniny, určitě ti zavolají zítra". Co s tím????? Asi nic, že...
Předchozí