na Kladně jsem rodila letos v lednu. Všechno bylo v pořádku, ale s odstupem času musím uznat, že mnohem lépe se chvoali až když tam byl se mnou manžel. odd.šestinedělí - no dalo se to přžít, na jídlo jsem neměla ani pomyšlení, takže ty blafy co nám tam dávali jsem nějak shltla... akorát teda když jsem přišla za laktační poradkyní s problémem, tak to nijak celou noc neřčešili (měla jsem ucpané prso), začali to řešit až ráno a to už bylo pozdě.... díky tomu jsem přišla o mléko...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.