Mě taky z pekárny nikdy nic neztvrdlo. MOžná by to chtělo vyzkoušet jiný recept na buchty. Já osobně dělám těsto takto: 150 g bílého jogurtu 100 g vody 130 g cukru 3 vajíčka 1 vanilkový cukr šťáva z 1/2 citronu kůra z 1/2 citronu 500 g špaldové mouky, ale může být i polohrubá 26 g čerstvého droždí - mouku ještě případně přidám, aby bylo těsto tak akorát, ne tekuté a hlavně ne moc tuhé
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.