nějak jsem se sem pozapoměla podívat, kdyžtak mi napiš na e.mail a popošťouchni :)
My jsme tam loni na začátek nebyly tak nevím jestli taky nepsali test :( Jinak u nás je matika postrach školy o ničem jiném se nemluví, já budu maturovat z čehokoli jen né z matiky :)) Kdybys něco potřebovala tak to sem napiš a kouknem na to, víc hlav víc ví .. jinak hodně z matiky jsem pochopila až z internetových stránek, kde je to opravdu slovo od slova napsané i s příkladem, tenkrát jsem hledala dělení mnohočlenů či jak se to jmenuje. Teď v druháku zatím jen navazujeme na prvák a zesložiťujeme již probrané, první dvojhodina na mě působila dobře .. uvidíme dál. Ve druháku máme míň hodin matiky tak to bude fofr..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.