Osobně s návštěvami taky nesouhlasím, ale nechápu proč by mi manžel nemohl donést k posteli vody... sestřičky na moje prosby mi až po půl dni donesly konev čaje, když jsem byla nechodící a to moc dobře věděly - musely mi měřit páč mě násilím u Apolináře sundali z JIPKy, s tlakem 170/120, neměli místo a to jsem navíc v předchozím těhotenství měla náběh na preeklampsii... no a o další konev už jsem neměla sílu si říct, naštěstí moje spoluležící takové komplikace jako já neměly a čaj mi ochotně donášely... Jinak teda sestřičky manžela nepustily ani před pokoj... jo a je třeba si s sebou vzít nějaké drobnosti na "úplatky", uplácela jsem jimi sanitárku aby mi převlíkla obden postel, měla jsem ji hrozně propocenou díky horečkám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.