| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já se tím taky řídím a zatím máme klid. Akorát jestli ještě můžu tady v diskuzi upozornit maminky, aby občas zkoukly svým holčičkám "spodeček", protože i když se o tom moc nemluví a někteří pediatři na to ani neupozorňují, tak spousta děvčátek má malý náběh nebo už dokonce synechii-srůst. Naší malé to začalo srůstat a postupovalo jí to nahoru, měla už zarostlý celý poševní vchod, tak jsem s ní upalovala na dětskou gynekologii, kde mi to potvrdili a ihned rozrušili. Není to žádný drastický zákrok, ale dr. na gynekologii mi říkala, že je to dosti častý jev. Že by to maminky měly kontrolovat a denně po koupání jemně vytřít přežehleným kapesníčkem nebo bavlněnou plínkou a jemně oddálit každý večer. Nám ještě k tomuto doporučila mazat okolí poševního vchodu (já to dcerce mažu slabounkou vrstvou infadolanu), aby se jí to zase neslepovalo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.