Přidat odpověď
Hroudo, tohle je těžký...
já docela často kupuju ty časopisy - pokud je potkám a jednou mi jedna paní vynadala do sviní, dala jsem jí 20 Kč, jsem neměla drobný, s tím, že si časopis může nechat.... že prostě 5,-- nemám...
jinak taky obdarovávám, mně spíš vadí, když si řekne o cigára (jsem kuřák), tudíž nosím a krabičku pánských pro chlapy v nouzi - já mám většinu klientů kuřáků, co si neuměj koupit cigarety a se mnou chytaj nerva..... a pak vlastně nechtěl cigaretu, ale cigarety a je ještě rozčilenej, když je jich tam jen 5, nebo, když má hlad, no tak prolustruju tašku, když jdu z nákupu, nabídnu jídlo......a on se naštve... jasně, že chtěl na chlast, to může říct rovnou. Placku nenosím, ale co stojí pivo prostě vím.
Mně vyhovovali místní bezdomovci a naše dohody - hrnce nebo misky u plotu = sním a vrátím, ale nešáhnu na popelnice, nebudu krámovat atd. Pak už jsme jim lifrovali všechno, co doma přebývalo, manželovy košile, ze kterých vyjel, než si je oblékl, deky, co neladily barevně atd.... a mně fakt těšilo, že ten dobrý guláš někdo dojedl.....
Jenomže aktuálně jsou tu naplaveniny, co snad v těch popelnicích hledají boty od Bosse, x-krát jsme vedli debatu, že popelnice jsou humus, ať nedělají bordel, jestli něco potřebují, tady je to od velikosti 34 do 58...... neplatný. Máme vyrabovaný popelnice v jednom kuse.
Předchozí