Přidat odpověď
Veveru, jak kdy a jak kde.
Hlavní nádraží - pražskej Sherwood, no, tam se moc nepohybuju a ano, mívají hlad, jenomže leckdo převlečenej za žízeň, to, že si dali, o tom žádná.... když jsi nepřitáhla basu piva nebo Alpy - už se zase vyrábí a v litrových lahvích, nebo něco jiného.
V základu je to prostě život děsnej, otřesnej, málokdo si ho vybere dobrovolně a rád, ale leckomu vyhovuje, nebo už se vrátit neumí.
Mně jen aktuálně třeba tak nějak udivilo, že jsem v kontaktu s člověkem - opravdu regulérně slepým, celý roky mu jdeme na ruku, že nemá příjem, pobírá sociální dávky, ty jsme stačili spoluvyřídit - v podstatě na kde co.... kámen by se ustrnul.
A aktuálně je stíhán pro daňové úniky - už i velkou Policií, protože holt s tou hůlkou na Karlově mostě stíhá docela dobře vydělávat. Osobně jsem finanční úřednici sdělila jediné "chtěla byste být slepá???"... "no, já ne"... pak mi sama řekla, že fakt ne, a stát to přežije, zase jdu k výslechu, co o něm vím....nejspíš na udání, o tohle se běžně nikdo nezajímá.
Trochu pocit vnitřního zklamání, že jsem to zase sežrala i s navijákem.... ale na straně druhý, je prostě slepý.
Předchozí