| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Veveru, jak kdy a jak kde.

Hlavní nádraží - pražskej Sherwood, no, tam se moc nepohybuju a ano, mívají hlad, jenomže leckdo převlečenej za žízeň, to, že si dali, o tom žádná.... když jsi nepřitáhla basu piva nebo Alpy - už se zase vyrábí a v litrových lahvích, nebo něco jiného.

V základu je to prostě život děsnej, otřesnej, málokdo si ho vybere dobrovolně a rád, ale leckomu vyhovuje, nebo už se vrátit neumí.

Mně jen aktuálně třeba tak nějak udivilo, že jsem v kontaktu s člověkem - opravdu regulérně slepým, celý roky mu jdeme na ruku, že nemá příjem, pobírá sociální dávky, ty jsme stačili spoluvyřídit - v podstatě na kde co.... kámen by se ustrnul.
A aktuálně je stíhán pro daňové úniky - už i velkou Policií, protože holt s tou hůlkou na Karlově mostě stíhá docela dobře vydělávat. Osobně jsem finanční úřednici sdělila jediné "chtěla byste být slepá???"... "no, já ne"... pak mi sama řekla, že fakt ne, a stát to přežije, zase jdu k výslechu, co o něm vím....nejspíš na udání, o tohle se běžně nikdo nezajímá.

Trochu pocit vnitřního zklamání, že jsem to zase sežrala i s navijákem.... ale na straně druhý, je prostě slepý.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.