| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

byl let z džungle. Tam to bylo v pohodě, koukala jsem se z okýnka, bylo to bezva dobrodružství. Cestou zpátky nás nejdřív přes hodinu škvařili na ranvejim klimatizace nešla, všem se dělalo zle, asi něco spravovali. Nouzovým východem už se někdy někdo evidentně dost nešetrně dral ven, byl celej zohýbanej. Pak se přišla letuška nejistě vyptávat, jestli bychom jí pomohli, kdyby něco, neb je na to letadlo sama. Když jsme odstartovali, teplota klesla asi na 5 stupňů, možná míň, tak nám ty řeky potu začaly zamrzat na zádech. Nastaly nesnesitelné turbulence, to už mi bylo nejen smrtelně ouzko, ale musela jsem si přitisknout zavazadlo na žaludek ,aby mi nevylít z okýnka. V tu chvíli byla tady v Čechách noc, ale moje maminka se vzbudila hrůzou a věděla, že se mi něco děje, dokonce měla sen s detaily z toho mého letu.
Šťastně jsme přistáli a po letech mi kamarádka vysvětlila, že to je normálka, a že ty letadla cestou z džungle padaj. Strašně jsem se divila, proč jen cestou zpátky. No a prej že to je jasný. Mají jen pár kvalitních letadel, zbytek šrot. Do džungle ty kvalitní vezou lidi, zpátky drogy, aby o ně v těch vracích nepřišli.
Mě budeš povídat o bezpečí!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.