Přidat odpověď
dankgo při zápisu byl v pohodě, počítal skoro do dvaceti, plnil úkoly jak měl, jediný co nezvládnul byla klička na botě a to neumí ještě teď prostě to ty jeho prstíky nějak nepoberou...
jinak Fed už nás párkrát viděla, mně i Lukynu takže trošku obraz o nás má... je to jak řiká, je hravej ale zase nějak moc nevyzrálej mi nepřijde... ale sem asi blbec, měla sem ho na poslední rok školky přeřadit někam jinam... počítám že ten rok mu moc v dozrávání nepomoh... máme tu typickou vesnickou školku - jednotřídku 25 dětí... každej rok tu probíhala školní příprava, pani učitelky se soustavně věnovaly dětem a děti plnily úkoly a tak prostě se připravovaly na školu, ten rok co končil Lukášek tu prostě nebylo tak nějak skoro nic...
nechci jim nějak křivdit je fakt že sem tam nebyla takže to nemůžu říct že by úplně nic nedělali, to určo ne, občas byl vyplněný úkol na nástěnce, ale když to srovnám s jinýma lety tak to bylo o něčem jinym což bylo asi i tim že jim tam v září nastoupilo asi 15 tříleťáčků takže učení s těma staršíma šlo kapku stranou...
my jsme ho teda doma zvykali, dělali jsme různý úkoly a tak, ale prostě mi přijde že to asi nestačilo...nevim, už to nevrátim, ale myslim si že když by se v nejhoršim případě měl vrátit do školky tak budu muset najít nějakou ve městě kam by mi ho vzaly protože tady za a) neni místo a za b)asi by tu i trpěl protože by mu to každej předhazoval včetně jedné pani učitelky, počítám :( a to bych fakt nerada...
no s poradnou sem domluvená že nás vezmou jak to půjde nejdřív... protože nemaj místo do konce října-maj totál plno tak čekaj jestli někdo nevypadne kvůli nemoci a jak se to stane volaj mi... mezitim jim má pani učitelka napsat proč si myslí že by pro něj byla lepší školka...
jinak do třídy chodí 22 dětí... učitelku maj sympatickou, trpělivou...
Předchozí