| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jj kvůli zapomínání to máme právě taky doporučený... no sama sem zvědavá co pani učitelka napíše do toho sešitu do tý poradny a jestli mi to tam poví, sice mi p.učitelka něco řikala ale ráda bych si přečetla všechny důvody na papíře ~;)
dneska ho vyzvedávala babička a volala mi že nezapoměl nic, že jí hned mezi dveřma hlásil jak byl hodnej, jenže pak babička otevřela notýsek a tam měl poznámku že schoval spolužákovi penál... a právě tuhle prý roztrhal spolužákovi úkol... nevim co si o tom mám myslet... asi se jí budu muset zeptat jak to s klukama teď je, protože mně synátor povídal že to schoval tomu klukovi co mu pořád ubližuje...
jo jinak je přesazenej, neni teda v první lavici ale je u okna asi ve druhý nebo třetí lavici... řikala mi dneska že by to stejně nemělo cenu když by byl v první protože ona chodí po celý třídě a on by i tak dělal opičky a šaška ostatnim dětem...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.