Sport chápu - vybije se, ale myslím, že stejně dobře se může vybít i při milování
- třeba
Osobně mi přijde Lusil, že byste spolu měli být víc. Já jsem si v těch 3 letech zvykla vpodstatě taky, ono to ani moc jinak nejde, protože pokud si "nezvykneš" je to na zbláznění. Ale... já jsem začala žít vcelku spokojený život a najednou se nám do života začala cpát jedna studentka... Náhoda tomu chtěla a já se o ní dozvěděla. Neproběhlo nic, manžel ji odmítal, ale prostě mě to najednou došlo, že vlastně takhle to fakt dál nejde-on stále "v luftu-byť to přece dělá pro nás" a já stále jen doma s dítkem... Slečna studentka byla velmi neodbytné stvoření a musím jí poděkovat, protože její "neodbytnost" nás dva s manželem donutila na nás zapracovat, zamyslet se, vyříkat si pocity... Myslím, že dva v partnerství přece musí žít spolu a ne vedle sebe! Musí spolu řešit, co dělali přes den, co který prožíval a nejen provozní věci domácnosti ještě s očima přilepenýma na počítači-prostě musí být i spolu jinak než jen provozně