| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Téda když to čtu,je mi smutno a to upřímně.
Já furt skuhrám,když mi manža dá 200kč na den(někdy,jindy dostanu více,když je )
Ale v dnešní době,co koupíte za 200kč.
My nejvíce ulítáváme na jogurtech...to fakt nechám denně právě tuhle " relativně malou "částku za ty mléčné výrobky, a druhý den či obden musím znova.
Holka miluje pribiňáky,bobíky...kupuju aktívky..No prostě je draho šíleně a to kupuju v Tesku a snažím se v akcích!!
Drogerka je hrozně drahá,ale už jsem se naučila kupovat Dmácký výrobky,nejsou špatný či ze Schleckra.
No a také je dost rozdíl,zda jste z vesnice či z PRAHY,kde je opravdu vše horzně drahé!!

Jo a je super také z bramborových receptů brambory s balkánem..to jím docela často,zbožňuju je..i když balkán nic moc levná záležitost.
Nebo špagety jen tak se sýrem:-))

Holt na MD,je to bída,co ? Už abych chodila do práce,to jsme také skučeli,ale když to srovnám...tak jsme se vlastně měli v pohodě..Nejhorší jsou ty úvěry a složenky!!~o~
Hodně štěstí~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.