Milé maminky a milá prodnice v Mostě!
Rodila jsem poprvé a to právě v této porodnici, bylo to v červenci tohoto roku a s jistotou vím že tuto porodnici již nenavštívm, ono totiž rodit na autobusové zastávce bude pro mě přijatelnější. Přístup porodních asistentek předčil mé očekávání, s tak arogantním přístupem se setkávám jen zřídka, ale bohužel v průběhu porodních bolestí jsem neměla sílu reagovat na poznámky typu "když to šlo dovnitř musí to jít i ven" nebo dobré rady "tlačte, tlačte" - a to i přesto, že jsem neměla stahy. Jinak co se týče různých pomůcek při porodu - míče atd. mu nebyly nabídnuty, byla jsem pouze upozorněna na nefungující WC a abych nezapoměla hodinu před porodem jsem byla upozorněna na to abych se zbytečně nevyčerpávala dýcháním při bolestech (nástup do nemocnice v 24.00 - porod v 5.00). Dalším příjemným překvapením bylo, když jsem se při žádosti o apartmán stala černou ovcí - otazníky v očích sester jestli si to mohu dovolit, jestli to myslím vážně. Jediné co mohu pochválit je paní doktorka u porodu, ta jediná mě totiž neponižovala žádnými poznámkami.
Předchozí