Syn prvňák si doma začal sám od sebe dávat facky. Prý paní učitelka říká zlobivým dětem ve třídě, aby si daly facku. Připadá vám to normální? Když jsem to řekla kamarádce, jejíž dcera chodí s mým synem do třídy, moc jí to nevadilo, protože své dceři taky občas doma řekne, aby si facku dala. A moje švagrová takovou výchovu taky používá. Tak nevím. Mně se to nelíbí a synovi jsem říkala, že se to nedělá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.