teri, to jste mne nepochopili, ja to myslela obráceně.,např zminovaná eulalie, aby pak vbudoucnu nebyl problem s např.zmíněným vomáčkou nebo vopršálkem. to je jasné. z toho důvodu jsem vyřadila např ze seznamu jmen co se mi líbí, viktorii. je to takové královské jmeno ale se případným vomáčkou zní divně. jinak naše příjmení s případnou sárou jde v pohodě dohromady. to je jasné , že nebudu dávat exotickéí jméno k šílenému příjmení
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.