Dělám už tři roky s oprsklýma puberťákama a nikam nezdrhám. Baví mě to a rozhodně bych nikdy nikoho nenutila, aby se fackoval. Jde to naprosto proti všem zásadám pedagogické práce, ponoukat děti k agresi a násilí. Paní učitelka není normální. Já bych si stěžovala - nejdřív u ní, a když to nepomůže, tak na vedení. Osobně se mi líbil nápad, požádat ji na třídních schůzkách, aby si nafackovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.