je prece to nejhezci na svete!!!
Adamek ma navic narozky 29/12, no a co. Darky k svatku dostava na Stedry den dopoledne, vecer ma vanocni darky, narozky vetsinou nejak splacame, protoze jsme na horach a poradne je s rodinou a jinymi oslavime v lednu a to nekolikrat, protoze chodim do diskuse "lednacku" a obcas se nekam prifarime.
To mu spis vadi, ze na narozky ma vudycky prazdniny a nemuze slavit ve skolce jako ostatni deti, tak to resim tim, ze tesne pred koncem skolniho roku v lete koupim naky nanuky a to ma misto toho. A manzel ma narozeniny v cervnu, tak to taky slavi Adamek "puliny" jeste jednou, takze o darky rozhodne ochuzenej neni a vetsinou dostane neco, co se akorat na to leto hodi - jeden vetsi darek, treba kolo nebo koleckovy brusle a tak.
Nez se narodil, ta kjsem delala anketu mezi znamyma, co to maji s vanocema a narozkama podobne blizko sebe (zadnyho Adama jsem v ty dobe neznala) a vsichni do jednoho mi potvrdili, ze jim to bylo uplne putna a nijak tim poznamenany nejsou.
A rikam mu Adamku i Ado, Adame spis, kdyz se trochu zlobim a kdyz se hodne zlobim, tak Adolfe
. Ale vetsinou mu rikam uplne jinak - kotatko, panacku, pane, piskutku...