| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Stepanko,
no ja nevim, nedavno jsem byla v CR na sluzebce a za obed jsem tam dala v kantyne 54kc, pak jsem jeste potrebovala snidani a veceri a taky piti a ovoce a jogurt mi taky nikdo zadarmo nedal.
takze 60kc neni moc.
to ze socialni sprava vyplaci jen cast platu v dobe nemoci je uplne jina zalezitost a nema s poplatky ve zdravotnictvi nic spolecneho.

mno a pokud chces porovnavat cr a de, tak myslim, ze to se neda. treba za ty jesle, skolky, druzinu se tu plati procentualne z platu o dost vic nez v cr.
nehlede na to, ze zdravotni pojistovna mi zaplati osetrovani ditete jen 10dni v roce na dite a 10dni zaplati partnerovi (u samozivitelek je to 20dni na dite a rok). takze na mesic do nemocnice by nam vycerpalo cele rocni osetrovani a dalsi nemoci uz jsme doma na neplacenem volnu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.