Ještě k tomu hrabání: když se mi narodila 2. dcera tak jsem dělala takové boty, jako např. šla jsem s malou dcerou(8.měsíců) na očkování (živá vakcína), tak jsem jí coby alergikovi na vajíčka dala předepsanou dvojitou dávku antihistaminik a pak jsem šla a natáhla do stříkačky Xyzal pro starší holku a šla jsem a normálně jsem tu stříkačku dala do pusinky malé a víc jak půlku jsem toho do ní šoupla - zarazila mě až odmítavá reakce z její strany Pak se u pediatra divili, že nejde skoro vzbudit tak jsem musela s pravdou ven - no naštěstí se doktorka i sestry nasmály a řekly mi, že o nic nejde, že ji teda necháme spát Při odchodu od dr. jsem začala na starší natahovat maličké kabátek a sestřička se mohla potrhat smíchy Docela často jsem si v tý době říkala, jak někdo může zvládnout dětí víc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.