Ahoj těhulky, pokud jako já nechcete sedět v těhotenství doma, počasí venku nepřeje jakékoliv aktivitě a vy přesto chcete cvičit...cvičení v Klaudiánce vynechte. Jsem na začátku 7.měsíce, dříve jsem jezdila jsem na kole, bruslích, plavala. Na stránkách nemocnice jsem našla inzerci o cvičení pro těhotné a šla. Cvičila se jóga pro těhotné, v místnosti s otevřeným oknem a většina cviků byla na zemi! Cvičitelka se za celou hodinu a půl neusmála, což je dost nepříjemné. Za celou hodinu a půl nepopsala smysl jediného cviku, což je neprofesionální. Cvičilo se na relaxační hudbu ale její tempo odpovídalo aerobiku (sama cvičitelka má tak 50 kilo i s postelí, takže pro nás s větším bříškem je to demotivující a její otáčení z boku na bok přes břicho i nepochopitelné). Závěrečná relaxace ve studené místnosti byla zážitek sám o sobě - ležet dvacet minut na matraci v zimě je postrach každého zdravého člověka.
Tahle paní cvičitelka je neprofesionální. Nechápu, jak může cvičit v NEMOCNICI, kde se očekává odborný přístup.
Příště jdu na spinning, kde mně budou hlídat abych neudělala jediný pohyb špatně a až budu chtít zmrazit, zajdu na zimní stadion.
Jitka
Předchozí