Přidat odpověď
Nemám přímo tip na cukroví, ale jen vylepšení stávajícího. Celá naše rodina miluje maminčiny rumové rohlíčky. Klasika vanilkové rohlíčky (ořechové, mandlové..., jaké kdo rád. Ještě horké z plechu se rychle namočí v misce s rumem (jen ta jejich horní strana, neponořovat celé!!!) a pak šup obalit v moučkovém cukru. Když zaschnou a alkohol se odpaří, je na nich taková tvrdší křupavá krusta. Mňam! Nejlíp to vypadá na zvrásněných rohlíčcích ze strojku, ale já válím klasika hladké v ruce a taky jsou úhledné.
A pro zastánce zdravé výživy - mouku vyměnit za špaldovou celozrnnou, tuk za pravé máslo, cukr za agávový sirup a obaluju je né v moučkovém cukru, ale v sušeném ovesném nápoji (výrobce ASP), který je jen jemně nasládlý, takže cukroví pak není taková ta šíleně přeslazená hmota.
Předchozí